Deputy Director General
Finn Petersen
Peter Marlau Knudsen
14 November 2003
turk-internet.com : Danimarka’daki Mobil, PSTN ve Internet Operatörlerinin fiyat listelerinin toplu bulunduğu bir sayfa var mıdır?
Peter Marlau Knudsen : Danimarka’da çeşitli fiyat seviyelerinde (sabit ya da dakika başına fiyat uygulayan) operatörler var. Bütün bu firmaların fiyatlarını toplayıp, bir veri tabanına yerleştiriyoruz. Buradan herhangi bir alanda, ihtiyacınıza en uygun (günün saatlerine göre değişen fiyatlar ya da bir gün içindeki limitler gibi) en ucuz operatörü taramanız mümkün. Bu bilgileri sadece Danimarka dilinde görebilirsiniz. (Bkz : www.TelePrisGuide.dk)
Daha önce de dediğimiz gibi her servis için çeşitli operatörler var. Örneğin mobil alanda servis veren, çeşitli abonelik seçenekleri sunan firmaları görmek için Burayı tıklayınız.
turk-internet.com : Avrupa Birliği dışından gelene ekipmana uygulanan vergi oranları nedir?
Bu konu bizim alanımız dışında. Ama www.ToldSkat.dk sayfasından bazı bilgiler bulabilirsiniz. Ya da ErhVerv.toldskat.dk adresinden kontak bilgilerine ulaşabilirsiniz.
turk-internet.com : Danimarka’da bağımsız bir telekom düzenleyici kurum kurmak için nasıl bir ihtiyaç oluştu?
You will find different publications including this item on http://www.itst.dk/wimpdoc.asp?page=tema&objno=95024040
Another interesting document is the enclosed ITU-document: COMPETITION POLICY IN TELECOMMUNICATIONS: THE CASE OF DENMARK
Q2
When it has been established ?
1st January 1991.
Q3
What kind of secondary legislation have been produced ?
You will find the Acts and link to the executive orders (secondary legislation) on the following link:
http://www.itst.dk/wimpdoc.asp?page=tema&objno=95024009
Q4
What kind of difficulties have been encountered ?
See below.
Q5
Is their role over, or is there still a need for the independent regulatory Authority ?
For further information on Q4 and Q5 you should contact



Kaynak : 