Hands-free* iletişimde dünya liderlerinden JABRA, kablolu ve kablosuz kulaklıklardan oluşan ürün portföyünü Cebit Avrasya 2004’te tanıttı. Tanıtılan ürünler arasında Avrupa’da bu yıl büyük yankı uyandıran, kendi kategorisinde dünyada bir ilk olan Bluetooth Mobil Hoparlör de yer aldı.
Dünya standartlarında kalite ve geleceğin estetiğini yansıtan modern tasarımlar
JABRA kablolu ve kablosuz kulaklar, cep telefonu kullanıcılarına sağladığı özgürlük, sunduğu kullanım rahatlığı, gelişmiş ses kalitesi ve özellikle otomobil kullanıcıları için yarattığı güvenlik standardı ile tüm dünyada vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Üstün teknolojiyi estetik tasarımlarla birleştiren JABRA hands-free iletişimde kalitenin ve tarzın ismi olarak tanınıyor.
Cebit Avrasya 2004 nedeni ile ülkemizi ziyaret eden JABRA Avrupa Afrika Ortadoğu Bölgesi Yeni Pazarlar Sorumlusu Vincent Peña Türkiye pazarı ile ilgili şu bilgileri veriyor ”Türkiye elektronik sektöründe, özellikle mobil teknolojiler alanında yüksek bir talep söz konusu. Jabra olarak amacımız her geçen gün daha da yükselen beklentileri karşılayabilen, en üst standartlardaki ürünlerimizle Türk tüketicisi ile buluşmak”
* Hands –free: Cep telefonu görüşmelerinin kulaklık ya da dışarıya ses veren hoparlörler ile yapılabilmesi böylece telefonu elde tutmak gibi zorunluluğun ortadan kalkması, kullanıcının hareket serbestisi kazanması



Kaynak : 