Tarkan, Hande Yener, Yalın, Manga, Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, cep telefonu endüstrisinin en çekici ve yenilikçi markası olmayı hedefleyen Sony Ericsson’un, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği projesinde yer alan isimlerden yalnızca bazıları.
2005 yılından bu yana 57 milyonun üzerinde Walkman® telefon satışına imza atan Sony Ericsson bu projesiyle, İnternet’ten illegal müzik indirme nedeniyle her yıl milyarlarca Dolar zarara uğrayan müzik endüstrisine destek vererek, sektördeki tüm oyunculara örnek oluyor.
“Tam 100 Şarkı” adı verilen proje için, ilgili şarkıların haklarını MÜYAP, MESAM, MÜYORBİR ve MSG’den satın alarak, önceden Walkman® telefon W880’e yükleyen Sony Ericsson, ürünün kullanıcılarına tam 100 adet yasal şarkıyı, ücretsiz olarak hediye etmiş oluyor.
Sony Ericsson Türkiye Pazarlama Direktörü Dimitris Andrianakis, “Tam 100 Şarkı” projesinin tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada:
Walkman® telefon portföyümüzün lansmanından bu yana tüm dünyada merakla izlenen ve son derece gurur duyduğumuz projelere imza atıyoruz. Markamızın diğer ülkelerde yakaladığı başarıyı Türkiye’ye de taşıma amacıyla, diğer pazarlarda gittikçe yaygınlaşan dijital yasal müzik pazarlama modelini, “Tam 100 Şarkı” projesiyle Türkiye’de ilk kez uygulamış olduk. Hedefimiz, ana ürün gruplarımız olan müzik, görüntüleme ve web alanında tüketicilerin bir numarası olmak. Bu hedefimiz doğrultusunda kullanıcılara “Vay be!” dedirtecek projeler yaratmaya devam edeceğiz.
dedi. Geceye katılan MÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Forta,
Bu projenin örnek teşkil etmesini diliyoruz ve sektöre verdiği destek için Sony Ericsson’a teşekkür ediyoruz.
derken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Yalın da, emeğe gösterdiği saygı için, Sony Ericsson’a teşekkür etti.



Kaynak : 