Avea, 5 şubatta başlattığı, ama daha sonra Turkcell ile arasında port sorunu yaşadığı ve hukuksuz kullanımlar olduğunu bildirerek durdurduğunu[1] duyurduğu “Her Yöne Sınırsız” tarifesini yeniden başlattı.
Avea’dan yapılan açıklamaya göre “HerYöne Sınırsız” tarifesini hayata geçirmek üzere 31 Mart 2009’a kadar ön talep toplamaya başlıyor. Bu tarihe kadar Avea’ya başvuran kişiler tarifeyi kullanabilecek.
Avea, sektörde epeyce tartışmaya[2], harekete ve hatta davalaşmaya[3] yol açan tarifesi için “sektörün dinamiklerini değiştiren” tarife tanımlaması yapıyor ve şu açıklamada bulunuyor.
Pazara sunulduğu günden itibaren büyük bir taleple karşılanmasına rağmen hakim durumda bulunan operatörün Avea’nın artan port taleplerini zamanında karşılamaması sebebiyle geçici süre durdurulan“HerYöne Sınırsız” tarifesi, 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarına yapılacak ön talep doğrultusunda ilgili cep telefonu kullanıcılarına tekrar açılıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Avea CEO’su Cüneyt Türktan şunları söyledi :
Sektörde bir ilk olarak sunduğumuz ‘HerYöne Sınırsız’ tarifemiz, müşterilerimizden büyük ilgi görmüş, tarifemizde bulunan abonelerimiz için büyük bir memnuniyet yaratmış, rakiplerimiz tarafından taklit edilmeye çalışılmıştır. Abonelerimiz yüksek fatura korkusundan kurtulmuş, sevdikleri ile doya doya konuşmaya başlamıştır. Geldiğimiz noktada bu büyük ilgi nedeniyle tarifemizi yeniden açmak için 31 Mart 2009 tarihine kadar tüm Avea Satış Noktalarımızdan ön talep toplamaya başlıyoruz. Rakiplerimizin takip ettiği operatör olarak cesaretle ve büyük bir kararlılıkla tüketicilerimizi her yöne sınırsız olarak konuşturmak birinci önceliğimiz. Amacımız, bu hizmete herhangi bir kısıtlama olmadan devam etmek ve bundan sonra da tüketici lehine tarife ve kampanyalarla fark yaratmak. 2009 yılında da hem şebekemizle hem de yenilikçi uygulamalarımızla 2008 yılında olduğu gibi ‘Türkiye’nin en çok tercih edilen operatörü’ ünvanımızı koruyacağız.
[1] BTK Müdahelesi Yok ama Avea 55 TL’lik Tarifesini Durdurdu
[2] Turkcell, Avea Şebekelerindeki Sorunlardan Avea’nın Sorumlu Olduğu Açıklaması Yaptı
[3] Avea Turkcell’e Dava Açtı



Kaynak : 