Geçtiğimiz günlerde, eski dizüstü bilgisayarını getirene daha uygun fiyata yenisi vermek için bir kampanya başlatan Bimeks, 17 Kasım’da 4 yeni mağaza açarak bu alanda bir rekor kırmaya hazırlanıyor.
Son, 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren Bimeks, önümüzdeki hafta 4 yeni şubesinin açılışını aynı gün gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 1990’da, Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazasını açan Bimeks, sektörde, 20’nci yılını kutluyor. İlk mağazasını, Kadıköy’deki, 80 metrekarelik bir alan üzerinde kuran Bimeks’in, bugün sahip olduğu toplam satış alanı 10 bin metrekareye ulaşmış durumda bulunuyor.
Mağazalarında, 5 binden fazla bilişim ürününe yer veren Bimeks, önümüzdeki hafta Teknoport Neomarin, Forum İstanbul mağazaları ve yenilenen yüzleriyle Metrocity ve Yeşilköy şubelerini açacak. Bimeks, dün de Metroport Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasını açmıştı.



Kaynak : 