18 Mayıs 2012, İstanbul – Adobe, yeni ‘oyuncağı’ Creative Suite 6’yı yakından tanıtmak için düzenlediği lansman etkinliğinde, dünyaca ünlü Adobe evangelistleri Terry White, Jason Levine ve Paul Trani’yi, İstanbul’da ağırladı. Açılış konuşmasını Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk ve EEMEA Pazarlama Direktörü Lothar Haenle’nin yaptığı Adobe CS6 lansmanda evangelistler, tasarım akılları arasındaki sınırları kaldırmayı amaçladıklarını anlattılar.
Tasarım, web ve video alanlarında kullanılmak üzere çok önemli yenilikler sunan Adobe’nin prestij ürünü Creative Suite 6, 14 adet CS6 uygulaması ve dört Creative Suite (Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, Adobe Creative Suite 6 Production Premium ve Adobe Creative Suite 6 Master Collection) için güçlü yeni sürümlerini kullanıcısına sunuyor.
Adobe EEMA Pazarlama Direktörü Lothar Haenle “Türkiye’deki tasarımcı profesyoneller, CS6 sayesinde çalışmalarında hız kazanmak adına pek çok yeniliğe kavuşuyor. Creative Suite 6; etkili içerik üretme ve farklı uygulamalar sunma konusunda her detaya sahip.” dedi. Türkiye yazılım pazarındaki öngörülerini de açıklayan Haenle, sözlerine şunları ekledi; “Türkiye bizim için çok önemli, tasarım profesyonelleri için yenilik ve inovasyon zamanı olduğuna inanıyoruz”
Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk “Adobe elçileri evangelistlerimiz Terry White, Jason Levine ve Paul Trani’yi Türkiye’de aramızda görmek mutluluk verici. Adobe olarak amacımız, dijital deneyimlerle dünyayı değiştirmek. Creative Suite 6 ile birlikte tüm tasarımcıların işlerini kolaylaştırıyoruz, onları birbirlerine yakınlaştırıyor ve tasarlamanın sihrini herkese taşıyoruz. Özellikle tabletlerin tasarımcılar için çok önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Tasarımcılar artık tabletleri, sadece bilgi tüketmek için değil içerik yaratmak için de kullanıyor. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlere dayanarak, her 4 tasarımcıdan 3’ünün tabletlerini içerik yaratmak için de kullanmak istediklerini ortaya çıkardık ve bu ihtiyaca yanıt verdik ve iş süreçlerini kolaylaştıracak özellikleri, Creative Suite 6’da bir araya getirdik.” dedi. Endüstrideki en yeni trendlerin göz önüne alınarak Creative Suite 6’nın geliştirildiğini vurgulayan Tomruk sözlerine şöyle devam etti; “Yeni ürünümüz, üretkenlik, yaratıcılık ve dağıtım olmak üzere 3 ana tema düşünülerek geliştirildi.”



Kaynak : 