Turkcell Platinum müşterilerine özel teknoloji buluşmaları, ilk olarak BlackBerry Z10 ile gerçekleştirildi. Teknolojiyi yakından takip eden ve hayatlarında yer veren Turkcell Platinum müşterileri, BlackBerry telefonların en yeni ve en hızlısı BlackBerry Z10’a ilişkin her şeyi BlackBerry Türkiye & Güneydoğu Avrupa Bölgesi Genel Müdürü Alberto Acito ve Türkiye Ürün Yönetimi Direktörü Sercan Uslu’dan öğrenme fırsatı buldular.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın’ın ev sahipliği yaptığı etkinliğin sunuculuğunu Burcu Esmersoy üstlendi. Sayın, konuşmasında müşterilerine Turkcell Platinum ile hayatlarını kolaylaştıracak ayrıcalık ve hizmetler sunduklarını belirterek şunları söyledi:
“Turkcell Platinum müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ve konfor katan ayrıcalıklar sunmak için çalışıyoruz. Sıra beklemeden anında bilgi alabilecekleri müşteri hizmetleri sunuyoruz. Platinum Hizmet ekibi ile telefon, tablet veya hatları ile ilgili her konuda bulundukları yerde hizmet sağlıyoruz. En yeni cihazları önden adlarına ayırtabiliyor ve de özel ayrıcalıklarla kapılarında teslim alabiliyorlar.
Konfor sağlayan ayrıcalıklı hizmetlerimize ek olarak; Turkcell Platinum müşterilerine ücretsiz sinema biletleri, Havaş ile ücretsiz havalimanı transferi, Deniz Taksi’de %50 indirim, herkesten önce alınabilen konser biletlerine kadar geniş yelpazede ayrıcalıklar sağlıyoruz.
Tüm bunların yanında, Platinum müşterilerimizin cihaz deneyimini iyileştirmek için daha fazla ne yapabileceğimizi düşündük, müşterilerimizi dinledik ve sahip olmak istedikleri cihazlara ilişkin ilk ağızdan bilgi almanın onlar için önemli olduğunu öğrendik. Bu noktadan sonra bize düşen, en yeni akıllı telefonların üreticileri ile Turkcell Platinum müşterilerimizin doğrudan bir araya gelmesini sağlamaktı.
Turkcell Platinum Teknoloji Buluşmaları’nın ilkini de bu gün müşterilerimizin en çok merak ettiği cihazların başında gelen BlackBerry Z10 ile gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Turkcell müşterileri bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da Platinum’un ayrıcalıklar dünyasından en verimli şekilde faydalanmaya devam edecek.”
“Turkcell Platinum Teknolojileri Buluşmaları” günü caz piyanisti Selen Beytekin’in mini konseriyle sona erdi.




Kaynak : 