Başta Acer, Dell, Western Digital, S-Media, Microtek olmak üzere bilgi teknolojileri sektöründe pek çok markanın yüzlerce ürününün dağıtımını yapan İnfronic, kadrosunu güçlendiriyor. Son olarak LogoSoft’ta Operasyon Sorumlusu olan Selin Erkut, İnfronic’te Ürün Müdürü olarak göreve başladı. Selin Erkut, başta MP3 çalar, USB bellek, dijital kamera gibi tüketim elektroniği ürünleri olmak üzere CPU, sabit disk, network ürünleri gibi geniş bir ürün grubundan sorumlu.
1978 Sinop doğumlu olan Selin Erkut, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü’nden mezun oldu. Başta KoçSistem olmak üzere sektörün önde gelen firmalarında çeşitli görevler alan Erkut, son olarak LogoSoft’ta Operasyon Sorumlusu olarak görev yaptı.
İnfronic’te sorumlu olduğu ürün gruplarında gerek marka gerek model sayısını artırmayı hedeflediğini söyleyen Erkut, özellikle tüketici elektroniği alanında farklı ürünleri portföylerine ekleyeceklerini, gerek bayilere gerek kullanıcılara katma değer sağlayacak ürünlerinin sayısını artıracaklarını ifade ediyor.



Kaynak : 