Dünyanın en ünlü erkek dergisi ve Hugh Hefner’in eseri olan Playboy, 1953’deki ilk sayısından, en son sayısına kadar hepsi birlikte iPad üzerinden yayınlanmaya başlıyor.
Mart’tan itibaren yayına başlayacak Playboy Magazine, orijinal formunu koruyarak iPad’te yerini alacak, üstelik sansürsüz bir şekilde.
Haberi bizzat Hugh Hefner duyurdu. Twitter üzerinde burayı tıklayarak ulaşabileceğiniz @hughhefner hesabında, Hefner bu konudaki gelişmeleri duyuruyor ve sorulara cevap veriyor.
Gerçi App Store kuralları ve bizzat Steve Jobs’un kendi beyanatları, mobil cihazlardan “yetişkin materyalini” uzak tutacak gibi gözüküyor ama Hefner’in efsanevi Playboy’u anlaşılan bu kurallardan muaf olacak. Pek çok kişi şimdi böyle olup, olmayacağını bekliyor.

Kaynak : 