Vodafone Türkiye, gençler için faturasız hatlara özel bir BlackBerry Kampanyası başlattı. BlackBerry’nin üreticisi RIM (Research in Motion) firması ve Vodafone ortaklığı ile başlatılan bu yeni kampanyadan öğrenciler ve gençler başta olmak üzere faturasız hat kullanan tüm Vodafone Cep Özgür tarifesi aboneleri faydalanabilecekler.
Vodafone Türkiye ve RIM firması bugün düzenlenen bir basın toplantısı ile faturasız hatlara yönelik yeni bir BlackBerry Kampanyasını tanıttılar. Basın toplantısına Vodafone Türkiye Terminal Bölüm Başkanı Yücel Kubanç, Research In Motion EMEA Kanal Pazarlama Direktörü Jamie K. Moran ve Vodafone Türkiye Ürün, Servis ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel katıldılar.
Vodafone Türkiye’nin RIM firması ortaklığında gerçekleştirdiği bu kampanyada, Vodafone Cep Özgür tarifesine abone olan faturasız hat kullanıcılarına, BlackBerry® Curve™ 8520 marka akıllı telefon 399 TL’ye ve12 taksit imkanıyla sunulmakta. Ayrıca yine kampanya kapsamında Vodafone Cep Özgür tarifesi aboneleri BBM (BlackBerry Messenger) ve BlackBerry İnternet Servisi’ni ayda 9.90 TL karşılığında alabilecekler. Bu kampanya Mayıs ayına kadar sürecek.Düzenlenen basın toplantısında konuşan yetkililer kampanya ile sağlanacak cihazı şöyle tanımlıyorlar:
“BlackBerry Curve 8520, e-posta, mesajlaşma (BBM, IM, SMS, MMS), Facebook® ve Twitter® dahil popüler sosyal paylaşım sitelerine kolay mobil erişimi ile son derece kullanışlı bir akıllı telefon. Ayrıca, zengin multimedya özelliklerine sahip BlackBerry Curve 8520, mobil haldeyken müzik, oyun ve diğer uygulamalara kolay erişim sağlayarak hayatı eğlenceli kılıyor.”
Vodafone Türkiye’nin RIM firması ile düzenlediği toplantıda RIM adına konuşma yapan Research In Motion EMEA Kanal Pazarlama Direktörü Jamie K. Moran, Vodafone ile 46 farklı pazarda ortak faaliyetler yürüttüklerini belirterek Vodafone Grubu’nun kendileri için son derece değerli bir stratejik ortak olduğunu vurguladı. Yaptığı sunumda akıllı telefonların gelişimi ile gençlerin mobil internet kullanımının sürekli artmakta olduğuna değinen Moran, BlackBerry olarak sadece kurumsal müşterileri ve iş dünyasını değil genç nesli de hedeflediklerini vurguladı.
Toplantıda Vodafone Türkiye adına konuşma yapan Ürün, Servis ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel ise Vodafone’un gençlere her zaman son derece değer veren bir firma olduğunu belirtti ve şöyle konuştu:
“Akıllı telefon alma eğilimi ve mobil internet kullanımı gençler arasında, diğer segmentlere kıyasla ortalamanın üzerinde. Cep Merkezlerimizde, üniversite kampüslerinde ve bağımsız yaptırdığımız araştırmalarla gençlerin taleplerini dinledik; BlackBerry tekliflerinin, onların kullanım alışkanlığına göre yeniden düzenlenmesi isteklerini yerine getirdik.
Öncelikle BlackBerry fiyatının gençlerin alabileceği seviyelere inmesini sağladık. Buna ek olarak sadece telefonu değil, BlackBerry servisini de gençlerin bütçelerine uygun hale getirdik ve kullanımlarına açmak için özel bir kampanya paketi geliştirdik. Gençliğin mesajlaşma ve mobil internete özgürce ulaşma arzusundan hareketle BlackBerry’yi gençliğin dünyası ile buluşturuyoruz.”



Kaynak : 