İletişim çözümleri sunan Bircom, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kendi Ar-Ge birimine sahip olan, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı ve TÜBİTAK ile ortak projeler üreten ve Türk telekomünikasyon pazarına sürekli olarak yeni ürünler sunan Bircom’da Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün deneyimli isimlerinden Deniz Öge getirildi.
Profesyonel iş yaşamına 1996 yılında B&H Bilgisayar Teknolojileri firmasında Teknik ve Satış Müdürü olarak başlayan Öge, daha sonra sırasıyla DAS, Rumeli Telekom, Garanti Bankası, Deloitte Danışmanlık ve Probil’de çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev alarak önemli proje ve başarılara imza attı. Ericsson Telekomünikasyon Akademisi’nin Türkiye’de kurulmasında da rol alan Deniz Öge, Bircom’daki görevinden önce Rehberlik Hizmetleri A.Ş.’nin (11850) rehberlik hizmetleri altyapısının kuruluş projesinde rol aldı.
Lisans eğitimini işletme mühendisi olarak tamamlayan Deniz Öge, yüksek lisans eğitimini ise Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde aldı. İngilizce ve Fransızca bilen Öge, evli ve bir çocuk babası.




Kaynak : 