• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • *ÜRÜNLER / HİZMETLER
  • BİLİŞİM
  • DOSYALAR
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa INTERNET Siber Güvenlik Virüs - Trojan

Amerika’da En Sevilen AntiVirüs Markası Türk Comodo Oldu

33 milyondan fazla sosyal medya kullanıcısının, 180 milyon üzerindeki yorumlarını takip ve analiz eden Amplicate.com sitesinde yer alan araştırmaya göre, en fazla nefret edilen Antivirüs markası ise yüzde 89 oranı ile McAfee oldu. Comodo ürünleri için pozitif görüş bildirenlerin oranı ise yüzde 96'ya ulaştı. Sosyal medyada 1806 kişi Comodo'nun ürünleri ile ilgili görüş dile getirirken, bunların 1737'si olumlu yönde yorum yaptı. Sosyal medyada yer alan ve McAfee hakkında görüş bildiren 1277 kişiden 1141'i markadan nefret ettiğini söyledi.

Türk-İnternet Haber Merkezi-Türk-İnternet Haber Merkezi
30 Aralık 2011
-Virüs - Trojan
0
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Türk girişimci Melih Abdulhayoğlu tarafından 1998 yılında kurulan ve 35 milyondan fazla bilgisayar kullanıcısına ulaşan Amerikalı internet güvenlik şirketi Comodo, antivirüs markaları arasında müşterilerin en sevdiği marka oldu. 33 milyondan fazla sosyal medya kullanıcısının, 180 milyon üzerindeki yorumlarını takip ve analiz eden Amplicate.com sitesinde yer alan araştırmaya göre, en fazla nefret edilen Antivirüs markası ise yüzde 89 oranı ile McAfee oldu. Comodo ürünleri için pozitif görüş bildirenlerin oranı ise yüzde 96’ya ulaştı. Sosyal medyada 1806 kişi Comodo’nun ürünleri ile ilgili görüş dile getirirken, bunların 1737’si olumlu yönde yorum yaptı. Sosyal medyada yer alan ve McAfee hakkında görüş bildiren 1277 kişiden 1141’i markadan nefret ettiğini söyledi.

Yapılan yorumlara göre markaların nefret yüzdeleri belirlendi. Norton kullanıcılarının yüzde 60’ı, Symantec kullancılarının yüzde 85’i, Symantec’in alt şirketi olan Altiris Inc. deneyimi olanların yüzde 57’si, yine Symantec’in yan kolu olarak faaliyet gösteren ve web güvenlik servisi sunan MessageLabs’ın yüzde 57’si bu markalardan nefret ediyor.

Comodo CEO’su Melih Abdulhayoğlu, Amplicate sitesinin sonuçlarını, ”Kullanıcılarımızın ürünlerimizden memnun olduğunu Amplicate’deki yorumlar aracılığı ile de görmek bizi memnun etti. Bilgisayar kullanıcıları tarafından yapılan değerlendirmeler bizim için çok önemli ve onların güvenini kazandığımız için gurur duyuyoruz,” diye değerlendirdi.

Bir günde Comodo pozitif görüş bildirenlerin oranı yüzde 56-96 aralığında olurken, yapılan yorumlarda, Comodo’nun ürünlerine yapılan övgüler dikkat çekti.

Etiketler: Haber

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

Ernur Öktem
  • Yakında Yerli Üretim Huawei Telefonlar mı Göreceğiz?
Fusun S.Nebil
  • Ukrayna-Rusya Savaşı, Ticari Uyduları Savaşın İçine Çekiyor
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • Dezenformasyonla İlgili Yeni Avrupa Uygulama Kuralları: Öz Düzenlemeden Ortak Düzenlemeye
Mehmet Taşnikli
  • Tayvan, Çin Riskine Rağmen 120 Milyar $’lık Çip Yatırımı Başlattı
turk-internet.com / Bilgi
  • “Bağlantınız Gizli Değil” Uyarısı Nedir, Karşılaşıldığında Ne Yapmalı?
Ümit Ağaçsakal
  • “Bırakınız Yapsınlar” mı, “Durdurun Otursunlar” mı?

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Boğaziçili Hocaları Durduramayan AKP, ePosta ve Bilgilerinde Açık mı Arıyor?
  • SpaceX’de, Elon Musk’ı Eleştirenler İşten Atıldı
  • Felsefe, Tarih ve Gençler.. Bu Ülkede Ümit Biter mi?
  • Dezenformasyon Kanunu Adalet Komisyonundan Geçti, TBMM’ye Geliyor
  • Telefon Dolandırıcılığından.. Boğaziçi Üniversitesine.. Seçimlere .. Kişisel Veriler Neden Önemli

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol
  • Kademeli Tarifede Elektrikten Tasarruf Tüyoları için maltun1

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.