• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • *ÜRÜNLER / HİZMETLER
  • BİLİŞİM
  • DOSYALAR
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa *ETKİNLİK

Ericsson Yöneticileri, Bilişim Zirvesi’nde

Ericsson Enterprise ve Sony Ericsson’dan iki yönetici, CPG’nin davetlisi olarak Bilişim Zirvesi’nde birer seminer verecek.

Türk-İnternet Haber Merkezi-Türk-İnternet Haber Merkezi
21 Ağustos 2002
-*ETKİNLİK
0
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

3-6 Eylül 2002 tarihleri arasında yapılacak olan Bilişim Zirvesi’ne, Ericsson Enterprise’dan Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Roger Hage, Sony Ericsson’dan ise Akdeniz Bölgesi Müdürü Jon Ander Mielgo katılacak.

Ericsson Enterprise’in Türkiye’deki yetkili tek işortağı olan CPG’nin, Bilişim Zirvesi’ndeki seminerlerine Ericsson Enterprise ve Sony Ericsson’dan iki yönetici konuşmacı olarak katılıyor.
Ericsson Enterprise Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Roger Hage, Bilişim Zirvesi’ndeki “Yeni İş Tarzı ve Mobil Kurumlar” başlıklı seminerinde kurumlara yönelik mobil iletişim teknolojilerinin bugün geldiği nokta ve Ericsson Enterprise’ın bu konudaki vizyonunu sunacak. Roger Hage’in semineri Bilişim Zirvesi’nin yapıldığı İstanbul Beylikdüzü’ndeki Kaya Otel’de 3 Eylül günü saat 14-15 arasında gerçekleşecek.

Ericsson Enterprise Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Roger Hage, 2000 yılından bu yana Ericsson’da görev yapıyor. Avusturya’daki Krems Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde istatistik ve bilgi sistemleri konusunda ders de veren Hage, Ericsson Enterprise’da özellikle büyük kurumlara yönelik IP Telephony, 3G mobil telefon entegrasyonu gibi çözümler konusunda uzmanlaşmış durumda.

Yine CPG’nin davetlisi olarak Bilişim Zirvesi’nde bir seminer verecek olan Sony Ericsson Akdeniz Bölgesi Müdürü Jon Ander Mielgo da 2000 yılından bu yana Ericsson’da görev yapıyor. Özellikle kablosuz mobil çözümler konusunda uzmanlaşmış olan Mielgo’nun Bilişim Zirvesi’ndeki seminerinin başlığı “M2M –machine to machine- İş Uygulamalarındaki Gelişmeler”. 6 Eylül’de saat 12-13 arasındaki seminerde makineler arasında kablosuz iletişim kavramı olan M2M’in farklı alanlardaki uygulamaları örneklenecek ve yeni nesil M2M çözümleri tanıtılacak.

CPG – Communication Performer Group, ‘Ericsson Enterprise’ın Türkiye’de satış ve hizmet konusunda faaliyet gösteren yetkili tek işortağıdır. Ses ve veri entegrasyonu konusunda komple çözüm sunan uzman bir kuruluş olan CPG, kurumsal iletişim çözümleri alanında Türkiye’de lider olmayı hedeflemektedir. CPG’nin İstanbul merkezinin yanı sıra Ankara’da da Bölge Ofisi bulunmaktadır.

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

blank
Ernur Öktem
  • Dassault Systèmes İle 3D Tasarım ve Mühendislik Yazılımları Hakkında Sohbet
blank
Fusun S.Nebil
  • e-Devlet Sitelerine Giren İhlal Edilmiş Hesapların Detayı
blank
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • Rusya-Ukrayna Çatışması Avrupa’ya Siber Güvenlik Açısından Neler Öğretebilir?
blank
Mehmet Taşnikli
  • Çin, Lisans Almamış Oyunların Yayınını Yasakladı
blank
turk-internet.com / Bilgi
  • “Bağlantınız Gizli Değil” Uyarısı Nedir, Karşılaşıldığında Ne Yapmalı?
blank
Ümit Ağaçsakal
  • “Bırakınız Yapsınlar” mı, “Durdurun Otursunlar” mı?

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • e-Devlet Sitelerine Giren İhlal Edilmiş Hesapların Detayı
  • DuckDuckGo, Mac için Gizlilik ve Hız İddialı Tarayıcı Yayınladı
  • 2014 Yılında Yıldızlararası Bir Nesnenin Dünyaya Çarptığı Doğrulandı
  • DE-CIX, IRAK-IXP İle İş Birliği İmzası Attı
  • Peter Thiel: Merkez Bankaları İflas Ediyor

HAFTANIN KELİMESİ

TERSİNE MÜHENDİSLİK

Tersine mühendislik (reverse engineering), bir makinayı, bir yazılımı, askeri bir teknolojiyi nasıl çalıştığını görmek için sökme eylemidir.

Nasıl çalıştığını tersinden anlamaya çalışmak, bilgi edinmek ve analiz etmek için yapılır. Genellikle nesneyi çoğaltmak (kopyalamak) veya geliştirmek için kullanılır.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız
blank

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol
  • Kademeli Tarifede Elektrikten Tasarruf Tüyoları için maltun1
  • Paylaşılan İnternet ve Özel İnternet Erişimi Arasındaki Fark Nedir? için Halil Teberci
  • Rusya, Sosyal Medya Şirketlerine Sunucularını Taşımaları için Süre Verdi için tkaprol

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.