Yeni T30’lar, daha hafif ve ince tasarımıyla her boyutta işletme ve her kullanıcı için en güçlü ve kullanımı en kolay çözümü sağlıyor. T30’lar kablosuz bağlantılar için en hızlı çözümlerle de donatıldı.
PC’nin yaratıcısı IBM, 21. yüzyılın dizüstü bilgisayarlarına imza attı: ThinkPad T30. IBM’in yeni ThinkPad T30’ları, devrim niteliği taşıyan tasarım değişikliklerinin yanında daha hafif ve ince tasarımıyla her boyutta işletme ve kullanıcı için en ideal çözümü sunuyor. T30’lar, kullanım kolaylığı, uzaktan bakım ve otomatik sistem kurtarma özelliklerini birarada sunarak bilgi teknolojileri destek maliyetlerinin azaltılmasını sağlıyor. T30’lar, yerel alan ağlarında (LAN-Local Area Networks) her seviyede güvenlik sağlıyor. Ayrıca T30’lar, IBM’in dünya çapında 2 milyonun üzerinde satılan 600 serisi ThinkPad’lerinin bir devamı niteliğinde.
Yeni ThinkPad T30, patenti IBM’e ait 55 ayrı patentli ürünü bünyesinde barındırıyor. UltraNav teknolojisine sahip ilk bilgisayar olma özelliğini taşıyan T30’lar, yeni ve programlanabilir touch pad ve son nesil tam fonksiyonlu bir TrackPoint’e sahip. IBM uzmanlığıyla tasarlanmış TrackPoint ile kullanıcılar tek dokunuşla Internet’e bağlanabiliyor. UltraNav teknolojisi, kullanıcıların yazılım sihirbazını hızlı bir şekilde kullanarak, yazılımlarını sistemlerine kolayca kurup kullanabilmelerine de imkan sağlıyor.
Yeni T30’lar patenti yine IBM’e ait HDD darbe emici özelliğine de sahip. HDD özelliği, zor koşullarda kullanılan cihazların maruz kalacağı olası darbelerin veri kaybı gibi olumsuz etkilerinin önüne geçiyor. IBM Kişisel Bilgisayar Ürün ve Hizmetler Bölümü Genel Müdürü Fran O’Sullivan, “Araştırma ve Geliştirme birikimimizi kullanıcılarımız için en iyi mobil cihazı üretmek için kullandık. Örneğin, yeni T30’lar da kullandığımız touch pad’i müşteri odaklı araştırmalarımız sonunda ürettik. PC sektörü, her zaman yenilikler etrafında dönüyor ve IBM olarak yeni ürünümüzle çıtayı bir kez daha yüksellttik” dedi.



Kaynak : 