• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
26 °c
Istanbul
26 ° Sal
26 ° Çar
26 ° Per
26 ° Cum
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa TELEKOM Operatörler Hosting - Veri Merkezi

Vertiv, EMEA Bölgesinde Su Soğutmalı Thermal Wall Sistemini Tanıtıyor

turk-internet.com Pr Haberleri-turk-internet.com Pr Haberleri
17 Mart 2023
-Hosting - Veri Merkezi
0
Vertiv, EMEA Bölgesinde Su Soğutmalı Thermal Wall Sistemini Tanıtıyor
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş

Vertiv, bugün döşeme zeminli veri merkezleri için yeni nesil bir termal yönetim sistemi olan Vertiv™ Liebert®CWA’yı tanıttı. Onlarca yıldır hiper ölçekli ve colocation sağlayıcıları, BT ekipmanlarını soğutmak için yükseltilmiş zeminli ortamları kullandı. Veri merkezi tasarımını döşeme zeminlerle basitleştirmek yeni beyaz alanların daha verimli ve uygun maliyetli bir şekilde inşa edilmesini sağlarken aynı zamanda yeni soğutma zorlukları da getiriyor. Liebert CWA, döşeme zemin uygulamasıyla birlikte gelen daha geniş yüzey alanına eşit hava dağılımı gerçekleştirmek ve aynı zamanda kabin kurulumu ve bilgi işlem yoğunluğu için daha fazla alan sağlamak üzere tasarlandı. Amerika Birleşik Devletleri’nde geliştirilen Liebert CWA su soğutmalı thermal wall ünitesi 250kW, 350kW ve 500kW’lik kapasitelerde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) ile Amerika’da pazara sunuluyor.

Liebert CWA teknolojisi, gelişmiş hava akışı yönetimini kolaylaştırmak ve modern BT uygulamalarının zorluklarıyla karşı karşıya olan altyapılar için verimli bir çözüm sağlamak için entegre son teknoloji kontrollerden yararlanıyor. Liebert CWA, tüm soğutma ağının çalışma koşullarını iyileştirmek için veri merkezinin soğutulmuş su sistemiyle de entegre edilebiliyor. Ayrıca Liebert CWA, veri merkezinde daha fazla alan sağlamak, bakım personelinin erişilebilirliğini ve BT alanının güvenliğini artırmak için BT alanının dışına da kuruluyor.

“Liebert CWA’nın lansmanı, müşterilerimize veri merkezlerinin tasarımını ve işletimini optimize etmelerine olanak sağlayan yenilikçi, en son teknolojileri sunma misyonumuzu güçlendiriyor” diyen Vertiv Termal Ana Ürünler Kıdemli Küresel Direktörü ve EMEA İş Lideri Roberto Felisi, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Liebert CWA, mevcut soğutma sistemlerine hızlı bir şekilde entegre edilebildiğinden müşteriler, daha düşük kurulum ve bakım maliyetleri ile daha fazla beyaz alan kullanılabilirliği gibi döşeme zemin modelinin tüm avantajlarından yararlanabiliyor.”

Klima santralleri geçmişte yükseltilmiş zeminli veri merkezlerini soğutmak için kullanılıyordu ancak artık piyasada döşeme zeminli veri merkezleri için daha yenilikçi termal yönetim çözümleri kullanma fırsatı var. Vertiv Liebert CWA, Vertiv’in müşterilerine veri merkezi uygulamaları için özel olarak oluşturulmuş standartlaştırılmış bir termal duvar sağlayarak, sahada kuruma özel çözümlerin maliyetlerini en aza indiriyor. Ürün modeli; soğutma yoğunluğunu en üst düzeye çıkarmak, veri merkezi tasarımı ve operasyonlarında en güvenilir ve en kurumsal sertifika otoriteleri tarafından belirlenen soğutma sürekliliği gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlandı.

Vertiv, deneyimli veri merkezi operatörleriyle yakın istişare içinde Liebert CWA’yı geliştirdi. Sayısız model ve ekipman konfigürasyonuna sahip veri merkezleriyle Vertiv, döşeme zemin uygulamaları için standartlaştırılmış termal yönetim çözümlerini geliştirmeye yönelik stratejik bir yol haritası tanımladı. Vertiv ayrıca, müşterilerinin özel veri merkezi beyaz alan gereksinimleri için doğru çözümü oluşturmak üzere danışmanlık ve tasarım uzmanlığı da sağlıyor.

Etiketler: Avrupa ve Orta Doğu ve Afrika ve Asya (EMEAA)Liebert CWARoberto FelisiVeri MerkeziVertiv

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

blank
Ernur Öktem
  • Tarhan : Kullanıcılara İstediğini Değil İhtiyacı Olanı Vermek Gerekir
blank
Fusun S.Nebil
  • FBI, 2022’de Amerikalı Kullanıcıların İnternet Dolandırıcılarına 10,3 Milyar $ Kaptırdığını Açıkladı (590’ı Türk)
blank
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • GDPR Kararı, Meta’nın Kişiselleştirilmiş Reklam İşini Zora Sokuyor
blank
Mehmet Taşnikli
  • Numarası Bilinen Android Telefonlar Hacklenebiliyor
blank
turk-internet.com / Bilgi
  • Stalkerware; Sadece Hackerlar Değil, Yakınlarınız da Cihazlarınıza Sızıyor

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Baz İstasyonları Cinneti ve Enkaz Altında Kalmak
  • BTK, Haberleşme Sektörünü Depreme Hazırlamış mı?
  • Telefon Operatörlerimiz Depremde Ne Yaptılar? – II – Turkcell
  • BTK Sorumluluğu Operatörlere mi Yüklemeye Çalışıyor? – 1
  • Togg NFT Açık Arttırmasındaki Çökme ve Ertelemeler için Açıklama Yayınladı

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız
blank

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • İngiliz Düzenleyici Ofcom, Bulut Servislerini ve Akıllı Cihaz Pazarını Soruşturuyor için Tolga Kaprol
  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.