Ericsson Enterprise’ın Türkiye’deki yetkili tek iş ortağı CPG, iş ortağı Armada ile ortak bir kampanya başlattı. Sadece Armada bayilerine yönelik olan kampanyada, bir adet Ericsson WebSwitch 100 alan bayiye ikinci WebSwitch 100 hediye ediliyor.
Ericsson Enterprise’ın en çok aranan VoIP (voice over IP) ürünü olan WebSwitch 100 ile mevcut WAN (wide area network – geniş alan ağı) üzerinden ses iletişimi yapılabiliyor. Böylece, kurumların iletişim giderleri en aza indirilebiliyor.
CPG, WebSwitch ürünlerinde dağıtıcı olan Armada ile başlattığı bu kampanyayla, Armada’nın geniş dağıtım ağında yer alan bayilerin rekabet şansını artırmayı hedefliyor. Bu kampanya ile Armada bayilerinin bir ürün fiyatına iki WebSwitch 100 ürününe sahip olacaklarını belirten CPG yetkilileri, böylece Armada bayilerinin müşterilerine sunacakları projelerde fiyat avantajı yakalayabileceklerini söylüyorlar.
CPG – Communication Performer Group
Ericsson Enterprise’ın Türkiye’de satış ve hizmet konusunda faaliyet gösteren yetkili tek işortağıdır. Ses ve veri entegrasyonu konusunda komple çözüm sunan uzman bir kuruluş olan CPG, kurumsal iletişim çözümleri alanında Türkiye’de lider olmayı hedeflemektedir.



Kaynak : 