Avea, futbola destek vermek adına, Beşiktaş taraftarlarına özel bir yarışma düzenledi.
Beşiktaş Futbol Takımı co-sponsoru Avea’nın Beşiktaş taraftarlarına özel olarak düzenlediği Uğurlu Totem Yarışması kapsamında; takımına gönül veren Beşiktaşlılar Facebook hesabı ile www.futbolundelisiyiz.com adresine giriş yaparak uğurlu olduğunu düşündükleri totemlerini anlattı.
8-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bir haftada 790 Beşiktaş taraftarının toplam 976 totem paylaştığı yarışmada, en beğenilen totem yine Beşiktaş taraftarının oyları ile belirlendi. En çok beğenilen totemin sahibi Beşiktaş taraftarı Furkan Özgür ile bir arkadaşı Perşembe günü gerçekleşecek BJK – Dinamo Keiv maçını VIP tribünden yeni formaları ile izleyecek.
Furkan Özgür uğurlu totemini şu sözleriyle anlattı; “Armamı öpüp çubuklu formamı giyerim ve tek aşkım sensin Beşiktaş’ım derim, maçı izlemeye başlarım.”

Kaynak : 