1981 yılından beri 3D yazılımlar ve Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi(PLM) çözümleri sunan Dassault Systèmes, ’Yeni zamanlar için sürdürülebilir inovasyon’ temalı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Hyatt Regency Oteli’nde, düzenlenen etkinlikte farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin 3D ve PLM çözümlerinden en üst seviyede nasıl yararlanabilecekleri anlatıldı. Dassault Systèmes’ın, Türkiye’deki ilk PLM Forum’una ‘Otomotiv Şehri’ Bursa’dan gerçekleşen yoğun katılım dikkati çekti.
Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin başarı hikayelerini paylaşmalarına olanak sağlayan etkinlikte, sürdürülebilir inovasyon vizyonu ile şirketlerin çalışma alanlarına ne gibi yenilikler getirebilecekleri ve global bilgi paylaşımının tüyoları verildi.
Dassault Systèmes Türkiye Satış Müdürü Burak Süsoy, açılışta yaptığı konuşmada, Dassault ürünlerinin 20 yıldan bu yana Türkiye pazarında çeşitli sektörlerde yoğun bir şekilde kullanıldığını ve şirketinin, kendi kanal yapısını oluşturmasının ardından kurumlara çok daha güçlü bir destek sunabildiklerini ifade etti.
Etkinlikte sürdürülebilir inovasyon üzerine bir sunum gerçekleştiren Dassault Systèmes EMEA bölgesi PLM Value Selling Başkan Yardımcısı Laurent Couillard, şirketlerin daha azla daha çok iş tamamlamaya çalışmalarıyla “sürdürebilir inovasyon” kavramının ön plana çıktığını ve şirketler için gerçek bir farklılaşma olanağı sağladığını ifade etti. Couillard, “günümüzün hızla değişen global ortamında, teknolojik olarak eksiksiz olmak yeterli değil, önemli olan diğerlerinin önüne geçebilmek. Gelişmiş 3 boyutlu gerçekçi deneyim yazılımları ve lider PLM çözümleriyle DS, hem bir inovasyon sağlayıcısı hem de pazar lideri olarak Türkiye’ye olan bağlılığını daha da güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye Dassault Systèmes için çok stratejik bir ülke ve DS’in teknolojisi otomotiv, havacılık, gemi yapımı, tüketici ürünleri gibi pazarlardan tekstil, ileri teknoloji ve enerji gibi sektörlere kadar birçok alanda kullanılıyor. Türkiye pazarında büyümeye devam edeceğiz ve Türk şirketlerinin daha rekabetçi ve başarılı olmalarını sağlamak için çözümlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Gerçekleştirilen paralel teknik toplantılarda; Kale Aero, Autoliv, Tofaş ve FNSS gibi DS müşterilerinin yanı sıra DS’in tecrübeli bayiileri de başarı hikayelerini ve bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaştılar.
Dassault Systèmes, 80 ülkede 115,000’den fazla şirketle birlikte çalışıyor.

Kaynak : 