Her iki şirketin basın sözcüleri de, Wall Street Journal raporu hakkında bilgi vermediler ve “rivayetler hakkında yorum yapamayacaklarını” söylediler. Raporda, 2 şirket arasında görüşmeler olduğu bilgisi, bazı kaynaklara dayandırıldı.
New York Post ise bugünkü sayısında eBay’ın Skype’ye 5 milyar $ teklif ettiğini bildirdi. Rapor hakkında bilgi istenen Skype sözcüsü Daniel Twigg “Skype uzun vadeli, başarılı bir firma olmaya odaklandı” denildi.
Bedava internet tabanlı telefon servisi sunan Luxembourg merkezli Skype, önümüzdeki dönemde önü en çok açık olan firmalardan birisi olarak tanımlanıyor. Şirket bu yılın başlarında Morgan Stanley ile bir danışmanlık anlaşması imzaladı. Buna göre, Skype’nin önündeki stratejik olanakları Morgan Stanley raporlayacak.

Kaynak : 