Efes Net Genel Müdürlüğüne atanan Cem Üner, güçlü bir kadroları olduğunu ve sektörden başka transferler yaparak daha da güçlü bir kadrolaşmaya gideceklerini ifade ediyor. Üner Efes Net’in İstanbul projesine yaklaşımını; Ege Bölgesindeki öncülüğünü, İstanbul’da da sürdüreceğinin en önemli göstergesi olduğunu, aynı zamanda müşteri odaklı ve tüm sektör oyuncuları ile işbirliği içerisinde olduklarını ifade ediyor.
Cem Üner, 4 Ekim Rekabet Kurulu kararlarından duyduğu memnuniyeti, Türk Internet kullanıcıları ile paylaştığını söyledi.
Üner sözlerini “Tüm yatırımlarını kendi bünyesinden finanse eden, müşteri memnuniyeti harici bir hedefi ve kaygısı olmayan Efes Net, yurt içi ve dışındaki iş ortakları ile kullandığı ortak altyapı Efes Net kullanıcılarının yurt ve dünya sathında kesintisiz ve kaliteli hizmet verilmesini sağlamaya devam edecektir” şeklinde tamamladı.

Kaynak : 