Bu Temmuz ayında Black Panther çizgi romanının 57. yılını kutlanırken, Seattle’da yer alan yeni EA stüdyosu Cliffhanger Games orijinal, üçüncü şahıs kameralı, hikaye odaklı ve tek kişilik bir Black Panther oyunu üzerinde çalıştığı açıklandı.
Monolith Productions’dan tanıdığımız Kevin Stephens tarafından yönetilen Cliffhanger Games, şimdiden sektördeki başarılı isimleri bir araya getirmiş durumda. Middle-Earth: Shadow of Mordor, Halo Infinite, God of War ve Call of Duty gibi ünlü oyunların yapımında çalışmış olan yetenekler, Cliffhanger Games bünyesinde toplanıyor.
Kevin Stephens oyunla ilgili olarak şöyle dedi:
“Oyunculara eksiksiz ve otantik bir Black Panther deneyimi sunmaya kendimizi adadık ve onlara hikaye odaklı bir video oyununda, şimdiye kadar deneyimledikleri oynanış şekli üzerinde daha fazla yetki ve kontrol sağladık. Wakanda, zengin bir süper kahraman şehri ve bizim görevimiz de Black Panther’i seven ve Wakanda’yı tüm detaylarıyla keşfetmek isteyen oyuncular için efsanevi bir dünya geliştirmek. Bu yolculuğa çıktığımızda Marvel Games ile ortaklaşa çalışarak Wakanda’yı -tüm teknolojisi ve kahramanlarıyla birlikte- oyuna yansıtmayı hedefledik ve bu hedefimizi kendi orijinal hikayemizi de içine katarak oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”



Kaynak : 