• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • *ÜRÜNLER / HİZMETLER
  • BİLİŞİM
  • DOSYALAR
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa BİLİŞİM Yazılım Sektörü Haberleri

Hitit Bilgisayar : Müşteri Sadakati Artan Oranda İlgi Görüyor…

Gerçekleştirdiği Müşteri Sadakat Programları ile özellikle havayolu taşımacılığında ciddi bir pazara sahip olan Hitit Bilgisayar, ana sponsorluğunu üstlendiği FFP(Frequent Flyer Program) Konferansı ile Lufthansa, Emirates, Qatar Airways, AirFrance-KLM, British Airways, American Express, Cathay Pacific, El Al, US Airways başta olmak üzere toplam 80 firmadan 300 temsilciyi geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ağırladı.

Murat Çehreli-Murat Çehreli
18 Mart 2008
-Yazılım Sektörü Haberleri
0
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş

Gerçekleştirdiği Müşteri Sadakat Programları ile özellikle havayolu taşımacılığında ciddi bir pazara sahip olan Hitit Bilgisayar, ana sponsorluğunu üstlendiği FFP(Frequent Flyer Program) Konferansı ile Lufthansa, Emirates, Qatar Airways, AirFrance-KLM, British Airways, American Express, Cathay Pacific, El Al, US Airways başta olmak üzere toplam 80 firmadan 300 temsilciyi geçtiğimiz günlerde İstanbul’da ağırladı. Hitit Bilgisayar Hizmetleri Pazarlama ve Satış Müdürü Mustafa Özalçın ile bu toplantı ve sektör hakkında konuştuk.


    Hitit Bilgisayar Hizmetleri, 1994 yılında eski THY Bilgi İşlem Dairesi’nde yönetici olarak çalışan girişimciler tarafından, Hi-Tech Information Technologies kelimelerinin kısaltılması ve aynı zamanda tarihten gelen bir uygarlığın adından esinlenerek kurulmuş bir şirket.

    Hitit Bilgisayar, ağırlıklı olarak sadakat ürünlerinin gerçekleştirilmeleri ve piyasaya tanıtılmaları alanında çalışmaktır. Bu açıdan THY ilk kurumsal müşterimizdir ve halen önemli müşterilerimiz arasındadır. Yazılım dünyasında referansın önemli bir yer teşkil etmesi dolayısıyla piyasada THY ile tanınmış olmak büyük avantajları da beraberinde getirmektedir. Ardından portföyümüze kattığımız yerli ve yabancı 16 saygın havayolu şirketi sektörde ciddi ivme kazanmamızın yolunu açmıştır.

    Müşterilerimiz arasında; havayolu şirketleri gibi, bankalar, hastaneler, Alışveriş Merkezleri, araba kiralama şirketleri de bulunuyor. Ancak asıl iştigal alanımızı %60’lık bir pay ile havayolu taşımacılığı şirketleri kaplıyor.

    Özellikle kendi çalışmamız olan CRANE FF programı ile bu alanda dünyada tanınan firmalar arasına girdik. Stratejik ortağımız Carlsson Marketing ile yurt dışı piyasalara açılma imkanını buluyoruz.

    Sadakat programı açısından en büyük müşterimiz THY. Özellikle Körfez ülkeleri menşeli Gulf Air, Katar Havayolları ve Etihad ile büyük projeler gerçekleştiriyoruz.

    Geneli itibarıyla 2007 yılı bizim için iyi bir yıl oldu. Bir çok şirketle anlaşmalar yaptık. Şirketleri en çok etkileyen, tedirgin eden şeyler siyasi olaylardır. Havayolu şirketleri bu tür riskleri gördüklerinde kendilerini buna göre ayarlarlar. Yazılım, her zaman için şirketlere gereken araçlardan olduğundan yaşanan dalgalı piyasa hareketleri bizi çok fazla etkilemedi. Özellikle, dünyada sadakat programlarına yönelik talepler var. Şirketler, müşteri sadakatini artırmak için bu tür yazılım programlarına ilgi ve talep gösteriyorlar. Bunlardan dolayı 2008 yılında % 25-30 büyüme hedefliyoruz. Bir çok havayolu şirketi ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde ana sponsorluğunu üstlendiğimiz 4’üncü FFP Konferansı’nı gerçekleştirdik. İki gün süren konferans ile 80’den fazla katılımcı firma bilgi alış verişi gerçekleştirdi. Sadakat programlarının getiri ve etkisini artırıcı projeler üzerinde görüşler sunuldu. Bu vesile ile yabancı konuklara İstanbul’u tanıtma imkanını bulduk.

    Faaliyet gösterdiğimiz alanın bilinen bir kuruluşu olarak, sağlıklı büyümeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Özellikle Amerika kıtasında büyümek ve gelişmek istiyoruz. Bu ülkelerde faaliyet gösteren şirketlerle temas halindeyiz. 12-14 Mayıs tarihleri arasında Dallas, Texas’ta Amerikan havayolu şirketlerinin yer alacağı geniş katılımlı bir konferansa iştirak ediyoruz.

    Ürünlerimizi, gelişen ve değişen ihtiyaçlar çerçevesinde yenilikçi bir yaklaşımla güncelliyoruz. CRANE Analytics adında bir ürünümüz var. Bu ürünü kullanarak, çok daha detaylı analizler yapılıp, kullanıcıya akıllı müşteri profili çıkarılabiliyor. Sadakat programıyla uçan müşterinin gerçekleştirdiği uçuşlara ilişkin çok detaylı ve spesifik bilgilere ulaşılabiliyor.

    Hitit Bilgisayar’ın en gurur verici tarafı, bulunduğu piyasalarda her geçen gün daha çok tanınan % 100 yerli sermayeli başarılı bir şirket olmasıdır. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha geniş bir müşteri yelpazesine hizmet sunmaktır.

Etiketler: Söyleşi - Röportaj

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

Ernur Öktem
  • Yakında Yerli Üretim Huawei Telefonlar mı Göreceğiz?
Fusun S.Nebil
  • Big Data’nın Seçimde Kullanım Şekli; CHP Örneği
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • Dezenformasyonla İlgili Yeni Avrupa Uygulama Kuralları: Öz Düzenlemeden Ortak Düzenlemeye
Mehmet Taşnikli
  • Cisco Hacklenmiş, Fidye Çetesi 2,8 GB Veri Çalmış
turk-internet.com / Bilgi
  • Kaldığınız Otel ya da Kiralık Evde Gizli Kamera Var mı?
Ümit Ağaçsakal
  • “Bırakınız Yapsınlar” mı, “Durdurun Otursunlar” mı?

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • BTK, 6400 Kadroyu Üst Dereceden Emeklilik Dağıtmak için mi Kullanıyor?
  • BTK’da 3 Kurul Üyesinin Yenilenmesi Yaklaşırken
  • KPSS Soruları Sızdı mı?
  • Büyük Teknoloji Firmalarının En Büyük Hissedarları Varlık Şirketleri
  • Google, “Tırnaklı” Arama Sonuçlarını İyileştirdi

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol
  • Kademeli Tarifede Elektrikten Tasarruf Tüyoları için maltun1

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.