İnfronic, geçtiğimiz yıl başlattığı ve sayıları 50’yi bulan ‘adresimiz’ adını verdiği bağımsız mağaza zincirlerine yönelik bir toplantı düzenledi. İstanbul Klasis Otel’de yapılan ve iki gün süren toplantıya Türkiye genelindeki İnfronic ‘adreslerinden’ 75 kişi katıldı.
Toplantıda İnfronic yöneticilerinin yanı sıra Acer ve AMD de birer sunu yaptı.
İnfronic Genel Müdürü Faik Burhanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, ‘adresimiz’ projesinin bağımsız mağaza zinciri iş modeli olduğunu belirterek, “Adresimiz projesi, tüketiciye Türkiye’nin her noktasında bilgi teknolojisi ürünlerini görebileceği, dokunabileceği ve satın alabileceği, güvenilir bir adres gösterme ihtiyacından doğdu. Amacı, güç birliği oluşturarak, mağaza zincirlerini avantajlarını hem tüketicilere hem de mağaza sahiplerine sağlayabilmek” dedi.
Tüketici memnuniyetini sağlayan, bol ürün çeşidi ve bilgili personeli ile kaliteli ve güvenilir yerel hizmet veren, bağımsız mağaza zinciri oluşturmak misyonu ile adresimiz projesini başlattıklarını söyleyen Burhanoğlu, bir yıllık bir süre içinde ‘adresimiz’ sayısını 50’ye çıkardıklarını belirtti. Hedeflerinin Türkiye’nin 81 ilinde toplam 100 adresimiz noktası oluşturmak olduğunu ifade eden Burhanoğlu, “İnfronic, ‘adresimiz’ mağazalarının en önemli tedarikçilerinden biri olup, genelde doğrudan ithal ettiği dünya markası ürünleri en uygun koşullarla mağazalara sunuyor; ayrıca bu organizasyonun tüm pazarlama çalışmalarını yaparak adreslerine çok önemli bir destek sağlıyor. Finansal çözümler üreterek daha geniş kitlelere ulaşabilme ve rekabetçi taksit ve vadelendirme olanağı sunuyor. Bunun karşılığında da adreslerimizden mağaza niteliğinde olmayı, müşteri odaklı olunmasını ve hizmet farkı yaratılmasını, yerel/bölgesel ilk akla gelen nokta olunmasını ve bu güç birliğine inanılmasını, destek verilmesini bekliyoruz” dedi.
Toplantıda ayrıca Acer Türkiye’den Sinan Kender, Acer Point Programı ve mağazacılık avantajları konusunda bir konuşma yaparken, AMD Türkiye’den Uygur Uçar ise AMD’nin stratejisini ve yeni teknolojilerini tanıttı.



Kaynak : 