• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result

Küçük Girişimciye E-Ticaret Olanağı

HP, gelişmekte olan ülkelerdeki zanaatkarları ve küçük girişimciyi desteklemek amacıyla World e-Inclusion (Global E-çatı) ortaklarıyla el ele verdi. Alışveriş meraklıları, dünya kültürlerini yansıtan elişi malzemeleri, e-Inclusion Web sitesi üzerinden satın alabiliyorlar.

Türk-İnternet Haber Merkezi-Türk-İnternet Haber Merkezi
26 Aralık 2000
-Genel
0
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş

HP, gelişmekte olan ülkelerdeki zanaatkarları ve küçük girişimciyi desteklemek amacıyla World e-Inclusion (Global E-çatı) ortaklarıyla el ele verdi. Alışveriş meraklıları, dünya kültürlerini yansıtan elişi malzemeleri, e-Inclusion Web sitesi üzerinden satın alabiliyorlar.

Hewlett-Packard, online satıcılar eZiba, Gepa, Novica, Peoplink ve Putumayo ile işbirliği yaparak, gelişmekte olan ülkelerdeki küçük girişimcilere ve zanaatkarlara e-ticaret olanakları sunuyor.

Alışveriş meraklıları, HP’nin World e-Inclusion (Global E-çatı) Web sitesi (www.hp.com/e-inclusion) aracılığıyla, serbest ticaret kuruluşlarına online erişim imkanına sahip oluyorlar. Böylece, Fas’ın el dokuması kumaşlarını, Batı Afrika’nın maskelerini, Brezilya’nın resimlerini ve Asya’daki çay bahçelerinin egzotik müziklerini İnternet üzerinden satın alabiliyor; zanaatkarlar hakkında bilgi edinebiliyorlar.

HP Türkiye Pazarlama Müdürü Tayfun Topkoç, gelişmekte olan ülkelerdeki zanaatkarların ve küçük boy üreticilerin e-ticaret sayesinde mallarını global pazarlarda doğrudan satma olanağına kavuştuklarını söylüyor. Topkoç, dünya genelinde, HP çözüm ortaklarının gelişmekte olan ülkelerdeki girişimci kuruluşlara güç katma çabalarını desteklemekten memnun olduklarını vurguluyor.

HP World e-Inclusion Web sitesi ziyaretçileri, herhangi bir köyü ziyaret ederek yardım gönüllüsü ya da yoksullara yönelik programlara sponsor olabiliyorlar. Ayrıca, World e-Inclusion ortaklarının oluşturduğu ekosistemin bir parçası olmak için kayıt yaptırabiliyorlar.

HP World e-Inclusion Ortakları

eZiba, elişi mallar için bir ticaret kanalı olarak İnternet’i kullanıyor. Bu global pazaryeri, her elişi nesnenin bir öyküsü olduğuna inanıyor. Satışa sunulan mücevher, mobilya, ev eşyası ve oyuncak gibi malzemeler, 64 ülkenin geleneklerini yansıtıyor.

Gepa, Avrupa’nın en büyük serbest ticaret organizasyonu olarak biliniyor. Dünya genelinde 140 iş ortağıyla çalışan Gepa, yüksek kaliteli kahveler ve çeşitli ürünler sunuyor.

Novica, dünya çapında 1.700’ün üzerinde sıradışı sanatçıyla tanışma olanağı sağlıyor. Novica sayesinde bu sanatçıların yaşamöykülerini okumak, şaşırtıcı kültürlerini keşfetmek ve 8.500’ü aşkın elişi malzeme arasında seçim yapmak mümkün.

Peoplink, global e-ticaretin gücünü, doğrudan zanaatkarlara sunan ve kâr amacı gütmeyen bir organizasyon.

Putumayo, kişileri dünya müzik ve kültürleri ile tanıştıran bağımsız bir kuruluş. Müziğin doğduğu ülkelerdeki kâr amacı gütmeyen organizasyonları destekliyor.

Bu ortaklıklar, HP’nin World e-Inclusion girişiminin birer parçası. Bilindiği gibi, World e-Inclusion, gelişmekte olan ülkelerin dijital çağın toplumsal ve ekonomik fırsatlarını değerlendirme yeteneğini artırmak için oluşturulan bir iş stratejisi.

World e-Inclusion Hakkında

World e-Inclusion, HP’nin genel anlamda fazla hizmet götürülmeyen pazarlara odaklanma anlayışının bir parçası olarak tanımlanıyor. Afrika, Asya, Orta ve Doğu Avrupa, Latin Amerika ve Ortadoğu bölgelerinde yaklaşık 4 milyar düşük gelirli insanın geçim kaynağını oluşturan işlere destek verilmesini öngörüyor.

HP, gelişmekte olan ülkelerdeki yoksullara yarar sağlayıcı çözümler sunmak için gerekli teknolojiyi, ürünleri ve e-hizmetleri yaratıyor ve bütünleştiriyor. Bu çözümlerin odaklandığı konular, sağlık, eğitim, bilgi tabanlı meslekler, pazara erişim, mikro kredi ve diğer finansal hizmetlere erişim olarak sıralanıyor.

Etiketler: E-İş Altyapı ÇözümleriHaber

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

Ernur Öktem
  • Tarhan : Kullanıcılara İstediğini Değil İhtiyacı Olanı Vermek Gerekir
Fusun S.Nebil
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • GDPR Kararı, Meta’nın Kişiselleştirilmiş Reklam İşini Zora Sokuyor
Mehmet Taşnikli
  • Microsoft’un Kurumsal eMail Hesapları için “Doğrulanmış Yayıncı” OAuth Uygulaması İhlal Edildi
turk-internet.com / Bilgi
  • Stalkerware; Sadece Hackerlar Değil, Yakınlarınız da Cihazlarınıza Sızıyor

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Dünyanın İç Çekirdeği Tersine mi Dönmeye Başladı?
  • Eski Cep Telefonunuzu Hala Nasıl Kullanırsınız?
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
  • İstanbul Valiliği TÜGVA için Red Verirken, BÜMED için Neden Red Vermiyor?
  • Microsoft Bulut Dünya Çapında Kesinti Yaşadı

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • İngiliz Düzenleyici Ofcom, Bulut Servislerini ve Akıllı Cihaz Pazarını Soruşturuyor için Tolga Kaprol
  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.