• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa YENİ TEKNOLOJİLER Yeni Teknolojiler Teknoloji

Labrys, Müşteri Lokasyonuna Kurulabilir CDP Dönemini Meiro İle Yaptığı İşbirliği İle Başlatıyor

turk-internet.com Pr Haberleri-turk-internet.com Pr Haberleri
4 Aralık 2022
-Hosting - Veri Merkezi, Teknoloji
0
Labrys, Müşteri Lokasyonuna Kurulabilir CDP Dönemini Meiro İle Yaptığı İşbirliği İle Başlatıyor
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş

Merkezi İstanbul’da olan, Dubai ve Saraybosna’da ofisleri bulunan Labrys, küresel Fortune 500 markalarının dijital büyüme iş ortağı oluyor ve bu markalara danışmanlık veriyor. Bu hizmetleriyle şirketlerin gelecekte oluşabilecek ihtiyaçlarını gidermek, pozitif FAVÖK (Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kar, Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization, EBITDA) ve olumlu müşteri deneyimleri için pazarlama ile teknoloji arasındaki boşluğu kapatıyor.

Uzun vadeli kurumsal değer için stratejik bir işbirliği

Labrys Yönetici Ortağı Sinan Günal ise yeni işbirliğiyle ilgili şu yorumlarda bulunuyor:

“Labrys’in en güçlü olduğu alanlardan birisi her zaman reklam, pazarlama otomasyonu, CRM, sadakat yönetimi, çağrı merkezi ve tüm offline kanallarda kullanabilmeleri için müşterilerinin verileri üzerindeki zincirlerini kırmasına yardımcı olmak oldu. Meiro’nun CDP platformuyla bu alandaki gücümüzü üst seviyelere taşımayı ve müşterilerimizin omnichannel müşteri yolculuklarında aksiyon alınabilen kitlelere ve bilgilere ulaşabilmesini istiyoruz.

Bu değeri yasalarla düzenlenen ve verinin bulunduğu yerin son derece önemli olduğu finansal hizmetler, telekomünikasyon ve sağlık sektörlerinin yanı sıra perakende ve otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin güvenlik duvarının arkasında da sunmayı hedefliyoruz. Bu sayede Meiro ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında oluşturduğumuz çözüm ile düzenlemeler gereği küresel bulut çözümlerini kullanamayan sektördeki firmaların da bu avantajlara erişebilmesini sağlıyoruz.

Labrys olarak müşterilerimize hizmetlerimizi sunmak için CEE bölgesi, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu’daki varlığımızı artırdığımız bu dönemde Meiro’yla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Veriden güç alan hem pazarlama hem de teknoloji temelli stratejik danışmanlık yaklaşımımızı Meiro CDP platformunun sahip olduğu özelliklerle birleştirerek birlikte çalıştığımız markaların müşterilerine son derece kişiselleştirilmiş, zamanlı ve sorunsuz deneyimler sunabilmesine yardımcı olmak için heyecan duyuyoruz.”

Meiro Kurucu Ortağı ve CEO’su Jana Marle-Zizkova, konuyla ilgili şunları söylüyor:

“Meiro-Labrys işbirliği bizim için heyecan verici bir adım. Meiro olarak veri silolarını ortadan kaldırarak ve müşteri verilerinin online ve offline noktalarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini sağlayarak müşterilerimizin işlerini büyütmesine ve üstün kişiselleştirilmiş deneyimler sunmasına yardımcı oluyoruz. Labrys de bu sürece karmaşık pazarlama teknolojilerinin entegrasyonuyla birlikte derin omnichannel uzmanlığını ve hizmetleri çevik bir şekilde sunma deneyimini katıyor. Birlikte reklam ve pazarlama bütçesini iyileştiren ve gelir akışlarını artıran ölçeklenebilir ve uygun maliyetli çözümlerin potansiyelini açığa çıkartıyoruz. Müşterilerimizin de sürekli değişen dijital iş dünyasında ilerleyebilecekleri sağlam bir yol oluşturuyoruz.”

Labrys, veriden güç alan kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri sunmak için Meiro Customer Data Platform ile stratejik bir işbirliği yapıyor. Bu işbirliğiyle iki şirket veri silolarını ortadan kaldırmaya, alışverişlerini online veya offline yapan müşterilerin gerçek omnichannel iletişiminden faydalanabilmesi için farklı kaynaklardaki müşteri verilerini birleştirmeye ve bunlarla birlikte iyileştirilmiş ve veri odaklı müşteri yolculuklarını oluşturmaya odaklanıyor. Labrys ve Meiro, dünyada toplam reklam harcamalarının yüzde 5,9 artması ve bu bütçenin 2/3’ünün dijitale harcanması beklenen 2023 yılında finans, telekomünikasyon ve sağlık gibi yasalarla sıkı bir şekilde düzenlenen ve küresel bulut çözümlerini kullanamayan sektörlerdeki markaların da kendi sunucuları üzerinden bu imkanlardan faydalanabilmesini sağlıyor.

Etiketler: *ŞİRKET HABERLERİCDPEbitdaFaiz Amortisman Vergi Öncesi Kâr (FAVÖK)LabrysMeiroOmnichannelSinan Günal

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

Ernur Öktem
  • Tarhan : Kullanıcılara İstediğini Değil İhtiyacı Olanı Vermek Gerekir
Fusun S.Nebil
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • GDPR Kararı, Meta’nın Kişiselleştirilmiş Reklam İşini Zora Sokuyor
Mehmet Taşnikli
  • Microsoft’un Kurumsal eMail Hesapları için “Doğrulanmış Yayıncı” OAuth Uygulaması İhlal Edildi
turk-internet.com / Bilgi
  • Stalkerware; Sadece Hackerlar Değil, Yakınlarınız da Cihazlarınıza Sızıyor

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Dünyanın İç Çekirdeği Tersine mi Dönmeye Başladı?
  • Eski Cep Telefonunuzu Hala Nasıl Kullanırsınız?
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
  • İstanbul Valiliği TÜGVA için Red Verirken, BÜMED için Neden Red Vermiyor?
  • Microsoft Bulut Dünya Çapında Kesinti Yaşadı

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • İngiliz Düzenleyici Ofcom, Bulut Servislerini ve Akıllı Cihaz Pazarını Soruşturuyor için Tolga Kaprol
  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.