Media Markt, Türkiye’deki 17’nci, Adana’daki 2’nci mağazası Media Markt Adana Optimum’u teknoloji severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.
Adana’daki ilk mağazasını Mart 2009’da M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde açan Media Markt, Financial Times Gazetesi tarafından yapılan araştırmaya göre, 30 Avrupa ülkesi içerisinde “yatırım potansiyeli en yüksek il” seçilen Adana’ya, ikinci yatırımı ile geliyor. Media Markt, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yer alan ikinci mağazasında, toplam 4.430 metrekarelik alanda 50.000 çeşit dünya markası ürünü teknoloji severlere sunacak. Adanalı teknoloji severler, kapı kapı gezmeden ürünleri karşılaştırabilecek, ihtiyacı olan tüm teknoloji tek çatı altında bulabilecek.
Kapılarını 8 Nisan Cuma günü sabah saat 10:00’da açacak olan, yoğun katılımın beklendiği Media Markt Adana Optimum’un açılışında, tüm Adanalı teknoloji severler, birçok ürüne kampanyalı fiyatlar ile sahip olabilecek.
Cep telefonunda, notebooklara, beyaz eşyadan, küçük ev aletlerine, LCD televizyonlara kadar birçok ürün, Adana Optimum Media Markt mağazasında yer alacak.
Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açan Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara’daki 2 mağazasıyla hizmet ağını hızla genişletti. 2008 yılının Kasım ayında İstanbul’daki mağaza sayısını 3’e çıkaran Media Markt, aynı yıl Bursa mağazasını da açtı. Media Markt, 2009 yılında Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya, Ankara Kentpark, Beşiktaş mağazalarının, 2010 yılının Ekim ayında ise Bursa Anatolium mağazalarının açılışı ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 16’ya yükseltti.
8 Nisan 2011 tarihinde açılacak Media Markt Adana Optimum mağazası ile Türkiye’deki mağazası sayısını 17’ye ulaştırarak olan Media Markt, teknoloji perakendeciliğindeki iddiasını ortaya koymaya devam edecek.



Kaynak : 