Amerikalı SaaS devi Zoho, Teknocube ile 30 Eylül-3 Ekim arası CNR – Bayim olur musun? fuarında Türk iş ortaklarıyla buluşacak.
Zoho Türkiye Distribütörü Teknocube, dünyada 40.000 işletmede yaklaşık 3 milyon kişi tarafından kullanılan Zoho yazılımlarının kurulum, uygulama, danışmanlık hizmetlerini müşterilerine sunacak iş ortakları arıyor.
8.5 milyar USD’ lik SaaS (Software as a Service – Kiralama Modeli Yazılım Kullanımı) pazarında önemli bir paya sahip dünya lideri Zoho, 2008’ den itibaren Türkiye’ deki müşterilerine Teknocube ile Türkçe olarak hizmet vermeye başladı. Türkiye’ deki mevcut müşteriler için yapılan bir çalışmaya göre 2009 itibariyle %99.1 memnuniyet oranına sahip Zoho uygulamaları firmalar için, müşteri ilişkileri yönetimi, ofis uygulamaları, doküman yönetimi, proje yönetimi gibi 25’ den fazla çözüm oluşturuyor.



Kaynak : 