Türk Telekom, Mobil Haberleşme Daire Başkanlığı lağvetti. Bununla birlikte Rekabet ve Regülasyon Daire başkanlığı kuruldu. Bu daire başkanlığı için atamaların henüz yapılmadığı belirtiliyor.
Diğer yandan, Kablo TV Daire Başkanlığı oluşturulmak üzere çalışmaların olduğu da belirtiliyor. Kablo TV konusunda da daha etkili adımlar atmak için daire başkanlığı oluşturulmasına karar verildiği kaydediliyor.
WEB SİTESİ YENİLENDİ
Türk Telekom’un web sitesi de yenilendi. Türk Telekom’un uzun zamandır hazırlık aşamasında olan yeni web sitesi geçtiğimiz hafta hizmete verildi. Bireysel ve kurumsal hizmet için gerekli tüm bilgileri toplu bir şekilde görülebilen sayfada, “Türk Telekom Hakkında”, “Hizmetler”, “Tarifeler”, “Site Haritası” ve “Duyurular” bölümleri bulunuyor.
Telefon, ADSL, data, internet, mobil telefon, çağrı, Kablo TV, telekart ve ankesör gibi hizmetlerin bireysel ve kurumsal olarak satın alınması ve kullanılmasına ilişkin merak edilen tüm bilgilere toplu halde ulaşılabiliyor.



Kaynak : 