Kurumsal e-iş altyapı platformu pazarında dünya liderlerinden BEA Systems’ı Türkiye’de temsil eden eSolutions, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. eSolutions’un kadrosuna son katılan isim Ersun Engel oldu.
1972 doğumlu olan Ersun Engel, İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdi. Tekstilbank ve Demirbank’ta sistem analisti ve proje yöneticisi olarak görev yapan Engel, Filika Bilişim Hizmetleri’nde ise satış ağırlıklı olarak çalıştı. Engel, eSolutions’da müşteri yöneticisi olarak görev yapacak.
Bir Dünya Devi
BEA Systems, dünya çapında 15 binin üzerinde büyük çaplı müşteriye çözüm sunan bir firma. BEA Systems, ABD’nin en büyük 500 şirketinin oluşturduğu Fortune 500 listesindeki şirketlerin birçoğuna da kurumsal e-iş altyapı platformu çözümleri sunuyor. Bu listeye dahil olan telekomünikasyon, bilgisayar/ofis ekipmanları üreticisi, menkul kıymetler firmalarının tamamı, ilaç şirketlerinin %91’i BEA Systems’ın müşterisi konumunda bulunuyor. Dünyanın en değerli 10 yazılım şirketi arasında yer alan firma, SoftwareMag dergisinin araştırmasına göre, genel sıralamada dünyanın en büyük 42. yazılım üreticisi. Firma, kurumsal yazılım üreticileri alanında da dünya beşinciliğini elinde tutuyor.



Kaynak : 