• Günlük Haberler
  • *İNSAN KAYNAKLARI
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • Giriş
  • Kayıt
28 °c
istanbul
26 ° Cum
26 ° Cts
26 ° Paz
26 ° Pts
Türk İnternet
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda
No Result
View All Result
Türk İnternet
No Result
View All Result
Ana Sayfa BİLİŞİM Yazılım Sektörü Haberleri

Mükellef’te Yeni CEO Kenan Açıkelli Oldu

turk-internet.com Basin-turk-internet.com Basin
2 Aralık 2022
-*İNSAN KAYNAKLARI, Yazılım Sektörü Haberleri
0
Mükellef’te Yeni CEO Kenan Açıkelli Oldu

Mükellef’te Yeni CEO Kenan Açıkelli Oldu

Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşLinkedin'de Paylaş

Workhy & Mükellef’te bayrak değişikliği yaşandı. Kenan Açıkelli, 1 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Workhy & Mükellef’in yeni CEO’su oldu. Kurulduğu 2019 yılından bu yana şirketin CEO’luk görevini yürüten Okan Şafak ise büyümeden sorumlu olarak şirketin üst yönetiminde görev almaya devam edecek.

Kenan Açıkelli kimdir?

1983 yılında doğan Kenan Açıkelli, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Profesyonel iş hayatına Doğan Holding’te başlayan Açıkelli, grubun önemli şirketlerinde finans ve muhasebe departmanlarında farklı pozisyonlarda görev aldı. Grup şirketlerinde gösterdiği başarıyla Doğan Holding’in merkez ofisinde finansal danışmanlık ve finansal uygulamalar yöneticiliği görevlerini üstlendi. Doğan Holding’de görev yaptığı dönem boyunca birçok önemli şirketin finansal projelerinin başarıyla tamamlanmasını sağladı. Değişime ve yeni girişimlere açık olan Açıkelli, 10 yıla yakın sürdürdüğü kurumsal iş hayatından sonra 2015 yılında çözüm müdürü olarak başladığı ve 6 yılı bulan başarılı Foriba serüveniyle startup dünyasına giriş yaptı. Bu süre zarfında Foriba’da iş geliştirme, satış ve pazarlama departmanlarında yönetici pozisyonlarında şirketin büyüme süreçlerinden sorumlu oldu. Ardından Foriba’da satıştan sorumlu genel müdür yardımcılığı pozisyonunda iki büyük şirket satın alması sürecinde yer aldı ve bu şirketlerin başarılı bir entegrasyon süreci geçirmesine, şirketin gelirleriyle beraber hızlı büyümesine katkı sundu. 2019 yılında şirketin Sovos’a satılma sürecinde üst düzey yönetici olarak yer alan Kenan Açıkelli satış sonrası Sovos’daki görevine satıştan sorumlu üst düzey ülke yöneticisi olarak 18 ay boyunca devam etti. Kenan Açıkelli evli ve 2 çocuk babasıdır.

“Global gelirlerimizi artırmayı, pazardaki ürün ve servislerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Workhy & Mükellef’in Kurucu Ortağı ve yeni CEO’su Kenan Açıkelli, şöyle konuştu:

“Hızlı değişen dünyamızda bu rolün çok büyük sorumluluğunun olduğunu ve ekip olarak çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Bu sorumluluk duygusu, Türkiye’den çıkan hikayemizi global pazarlara güçlü bir şekilde yayacaktır. Hedeflerimize koştuğumuz yolda en büyük gücümüz ise kadromuzdaki Türk yazılımcılar ile ülkemizde geliştirmeye devam ettiğimiz teknolojimize, bugün farklı ülkelerden binlerce kişi ve kuruluşun dokunuyor olmasının yarattığı heyecandır. 2023 yılında Amerika ve İngiltere pazarlarına ‘güçlü ürün’ yaklaşımıyla odaklanarak global gelirlerimizi artırmayı, bu pazardaki ürün ve servislerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Global pazarda müşterilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu ve regülasyon kaygılarını giderecek yeni teknolojik servislerimizi de hızlı bir şekilde açacağız. ‘Workhy’ bulunduğu pazarlarda etkili bir global markaya dönüşürken, Türkiye pazarında da büyümemizi hız kesmeden Mükellef markamız ile devam ettireceğiz. Mükellef markası ile Türkiye’de sunacağımız yeni ürün ve servislerle KOBİ’lerle olan ilişkilerimizi geliştirmeyi ve güçlendirmeyi sürdüreceğiz.”

Etiketler: Atamaİnsan KaynaklarıMükellefOkan Şafak

Türk İnternet'ten buna benzer yazılar için bildirim almak ister misiniz?

ABONELİKTEN ÇIK
Lütfen yorum yapmak için giriş yapın.

GÜNLÜK BÜLTEN ABONELİĞİ

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

YAZARLARIMIZ

Ernur Öktem
  • Tarhan : Kullanıcılara İstediğini Değil İhtiyacı Olanı Vermek Gerekir
Fusun S.Nebil
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
Innocenzo Genna* / EU telecom regulation expert
  • GDPR Kararı, Meta’nın Kişiselleştirilmiş Reklam İşini Zora Sokuyor
Mehmet Taşnikli
  • Microsoft’un Kurumsal eMail Hesapları için “Doğrulanmış Yayıncı” OAuth Uygulaması İhlal Edildi
turk-internet.com / Bilgi
  • Stalkerware; Sadece Hackerlar Değil, Yakınlarınız da Cihazlarınıza Sızıyor

HAFTANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Dünyanın İç Çekirdeği Tersine mi Dönmeye Başladı?
  • Eski Cep Telefonunuzu Hala Nasıl Kullanırsınız?
  • Boğaziçi Rektörünün Yeni Vakfı “BUVAKIF” için Neden 5072 Uygulanmıyor?
  • İstanbul Valiliği TÜGVA için Red Verirken, BÜMED için Neden Red Vermiyor?
  • Microsoft Bulut Dünya Çapında Kesinti Yaşadı

HAFTANIN KELİMESİ

3GPP

3. Nesil Ortaklık Projesi (3GPP), dünya çapında çeşitli mobil (hücresel) ve telekomünikasyon standartlarını geliştiren ve sürdüren bir grup standart kuruluşudur.

3G ile birlikte kurulmuş ve telekom endüstrisinin Birleşmiş Milletleri diye tanımlanabilir. Sonraki nesiller için de standartları belirlemiştir.

Detayı için Wiki-Turk'e bakınız

Bildirimler

Turk-internet.com masaüstü bildirimlerini almak için lütfen buraya tıklayın

Son Yorumlar

  • İngiliz Düzenleyici Ofcom, Bulut Servislerini ve Akıllı Cihaz Pazarını Soruşturuyor için Tolga Kaprol
  • Seçim Yaklaşırken, Kişisel Veriler Kötüye Nasıl Kullanılır? için [email protected]
  • Video Sunan Platformları En İyi Nasıl İzleriz? için Tolga Kaprol
  • Rusya, Meta’ya (Facebook) Erişimi Engelledi için Tolga Kaprol
  • Metaverse, Bir Can Simididir için tkaprol

Haber bültenimize abone olun

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

  • Haber İndeksi
  • Hakkımızda
  • Gizlilik Bildirimi
  • Firmaların turk-internet.com ile Çalışabilirlik Yöntemleri
  • Destek
  • Bize Yazın

© 2021 Turk-Internet.com

No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • BİLİŞİM
  • e-TİCARET
  • INTERNET
  • TELEKOM
  • YENİ TEKNOLOJİLER
  • Hakkımızda

© 2021 Turk-Internet.com

Tekrar Hoşgeldiniz!

Aşağıdan hesabınıza giriş yapınız

Şifremi unuttum? Kayıt Ol

Yeni Hesap Oluştur

Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurunuz

Tüm alanların doldurulması gerekiyor. Giriş yap

Şifrenizi geri alın

Lütfen şifrenizi resetlemek için kullanıcı adı veya email adresinizi girin.

Giriş yap
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Bildirimi.