Çalışma hayatına Mekon A.Ş’de başlayan Öğüt, sırasıyla Grolier International ve KordSA A.Ş’de çeşitli kademelerde sorumluluklar almış, 1990 yılında I-BIMSA A.Ş’de ERP danışmanlığı ile başladığı görevine farklı platformlardaki uygulamaların satışına kadar uzanan çeşitli kademelerinde görev almıştır. Coretech A.Ş ve Columbus IT Partner Ltd Şti’de ise Microsoft Business Solutions Axapta’nın satış, implementasyon, müşteri ilişkileri yönetimi ve proje yöneticiliğinden sorumlu olarak çalışmıştır. 1961 doğumlu olan Öğüt, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunudur.
EPUM Sigma Hakkında;
Tepum Sigma bir TEPUMteknoloji grup şirketidir. İş Süreçleri Yönetimi (BPM) ve Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) konularında Türkiye genelinde yaygınlığa sahip projeler gerçekleştirmektedir. 2004 yılında Tepum Sigma Microsoft’un en iyi AXAPTA (ERP) partner’ı ödülüne ve Ultimus’un EMEA (Avrupa, Orta Doğu, Afrika) Bölgesinde “Teknik Liderlik” (Technical Leadership) ödülüne layık görülmüştür.
Microsoft Axapta Hakkında;
Axapta, tek bir yazılım platformu üzerinde hem Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP), hem Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), hem de özel yazılım ihtiyaçlarını karşılayabilen, Üretim, Finans, Tedarik Zinciri Yönetimi, Müşteri İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi gibi entegre iş fonksiyonlarının tamamını içeren, tüm bu işlevleri entegre bir web portalı ile güçlendiren bir ERP sistemidir.

Kaynak : 